3 typer trapper til dit hjem

08 februar 2022 Steffen Petersen

advertorial

Hvis du gerne vil udstyre dit hjem med trapper, så findes der forskellige typer du kan få. Du kan også få trapper i mange forskellige materialer. For eksempel kan du få ståltrapper og glastrapper. Men der er også mange andre materialer, der bruges til trapper. Vi har lavet en liste over et par forskellige typer af trapper, du kan få i dit hjem. Hvis du vil have lidt inspiration, så kan du læse med her.

ståltrapper

Ligeløbstrapper

En ligeløbstrappe er en trappe, der forbinder over- og underetagen med en lige trappe uden nogle knæk. Det vil sige at den går direkte op til overetagen uden at du skal gå i ring for at komme op. Disse trapper er meget minimalistiske og gode, hvis du ikke har så meget plads at gøre godt med. Disse trapper kan også fås i flere forskellige materialer alt efter, hvilket udtryk du ønsker at trappen skal give til dit hjem.

Kvart- og halvsvingstrapper

Hvis du ikke har plads til en ligeløbstrappe, så kan du få installeret kvart- eller halvsvingstrapper. Denne type af trapper har et enkelt knæk, så trappen passer til hjørnet af væggen. Trinnene er mere kileformede, og det er de fordi, at det er den bedste måde at gå på disse typer af trapper. 

Spindel- og vindeltrapper

Denne type trappe er bygget rund, så du går i ring rundt om en midterakse, når du skal gå op ad trappen. Midten af trappen er som regel en søjle, der holder alle trappetrinene sammen med gelænderet. 

 

Det er selvfølgelig op til dig, hvilken type trappe du vil have i hjemmet. Du skal både tænke over, hvilken type trappe der er plads til i dit hjem. Nogle trappetyper fylder nemlig lidt mere end andre, og så er der også nogle regler og love, der skal overholdes, når du skal have installeret en trappe i dit hjem.

Flere Nyheder