I dag er markedet for brugte biler i Danmark bredt og varieret i en grad, som man ikke så for blot ti år siden. Mange private bilejere såvel som firmaer vælger at skifte bilen ud inden den fylder tre år. Dette er en prioritering, som oftest foretages med baggrund i at have brug for en ny og 100% driftsikker bil – for eksempel i forbindelse med erhvervs kørsel.

For eksempel ønsker de fleste leasing firmaer at tilbyde deres kunder den nyeste model, og skifter derfor løbende bilparken ud, så såre bilerne får et vist antal år og kilometer på bagen. Kendetegnende for netop denne type brugte biler er, at de er velholdte og velplejede såvel inden i som udenpå. Og det samme gør sig gældende for firmaer, som tilbyder biler til erhvervs kørsel for deres ansatte.

Du kan, med andre ord, sagtens finde en god brugt bil af nyere dato, som er i fin stand – og det til en brøkdel af bilens nypris.

Skyd papegøjen med en lækker, brugt bil

En bil taber nemlig størstedelen af sin nyværdi inden for det første par år. Derfor får du meget mere bil for pengene, hvis du vælger at købe en brugt bil frem for en fabriksny én af slagsen. Og er du rigtig heldig, er din nye, brugte bil også forsynet med lækkert state of the art ekstra udstyr og moderne elektroniske features, som du ellers ville have skulle betale ekstra for. En brugt bil uden alt for mange år på bagen har med stor sandsynlighed masser af år og kilometer i sig endnu – rigeligt til at dække familiens transport behov i flere år.

Find brugte biler i høj kvalitet online

Du kan finde din nye, brugte bil på https://www.biltorvet.dk/, hvor samtlige annoncer for brugte biler hos forhandlere over hele Danmark er samlet.