Er du på udkig efter den perfekte, nye frisure eller hårfarve, eller søger du blot råd og vejledning angående denne, inden den endelige beslutning tages? Hos Frisør Pii i København bliver gæster altid mødt af professionalisme og dedikation, og frisørsalonen stræber efter at skabe en hyggelig, afslappende stemning, hvor der er plads til alle.

Hos Frisør Pii tages der altid udgangspunkt i den enkelte gæst – alt hår er forskelligt, og folk har derfor vidt forskellige udgangspunkter og muligheder, når det kommer til at få klippet og farvet hår. Desuden er det vigtigt, at der findes det udtryk, der passer netop dig og din stil – og selvfølgelig din hårtype. Hos Frisør Pii møder du en stor viden omkring nye teknikker og tendenser, da frisørene her altid holder sig fagligt opdaterede og søger ny viden i branchen. På den måde ender du med det resultat, du drømmer om. Salonen er medlem af Intercoiffure, som er en internation organisation af frisører, der kendetegner høje faglige kompetencer.

Professionelle råd og vejledning

Måske er du endnu ikke sikker på, præcis hvad du ønsker med din frisure – men tag et kig forbi frisøren alligevel. Her møder du inspiration og professionel rådgivning om dit hår og muligheder. Dette er vigtigt for at opnå et godt resultat i sidste ende. Det er altid uforpligtende at få en snak om mulighederne. Både nye og gamle gæster tilbydes en konsultation, når de besøger forretningen, så man er sikret, at det er kundens behov og udfordringer der tilgodeses.
En diagnose af hår- og hovedbund er endnu en faktor, der sikrer et godt resultat hos Frisør Pii. Du får ligeledes råd og vejledning, hvad angår pleje- og stylingprodukter, der sikrer, at den nye frisure eller farve holder sig pæn længst muligt. Besøg https://www.frisorpii.dk/kobenhavn-k/ og se de forskellige vejledende priser på klipning, farve m.m.