Få et hurtigt og nemt privatlån

22 april 2021 Tina Høy

Der kan være mange grunde til at ville optage et lån. Måske drømmer du om at holde orlov en periode, og et lån kan virkeliggøre det her og nu. Det kan også være, du længe har ønsket dig en bestemt dyr taske eller gerne vil ud og rejse og ikke kan finde pengene på nuværende tidspunkt. 

Man kan også optage lån af mere “praktiske” årsager end drømmen om rejsen til Seychellerne. Hvis dit hjem trænger til en opfriskning, du mangler møbler til din nye lejlighed eller dit hus har brug for at blive istandsat nu. Det er en investering, der har en værdi, du har glæde af i mange år og i tilfældet med dit hus, øger det ligefrem værdien af huset. 

Få lån uden fremmøde

Ikano Bank tilbyder privatlån. Det er et mærkeligt udtryk, der lyder som lån mellem private, men det er ligesom, når du optager bil-, bolig- eller forbrugslån i din bank. Men hvorfor vælge Ikano Bank fremfor din egen bank? Måske har din egen bank allerede sagt nej. Det kan også være, du ønsker at optage dette lån uden om din bank, eller du ikke vil stå skoleret over for en bankrådgiver. Ikano Bank tager ikke sikkerhed i din bolig, som din bank fx kunne ønske.

Ikano Bank har været på markedet i 30 år og har alle forudsætninger for at vurdere din økonomi og kreditværdighed, og om din økonomi er stærk nok til at kunne klare lånet. 

Få lånet i løbet af 3 hverdage

Det eneste, Ikano Bank forlanger for lånet, er en vurdering af din økonomi, at du er fyldt 18 år, at du har adresse i Danmark og ikke står i RKI eller Debitor Registret. Det er nemt og hurtigt at søge om lånet, se https://ikanobank.dk/laan. Det tager ca. 5 min. at udfylde ansøgningsformularen, og få minutter senere, får du meddelelse fra Ikano Bank, om du er godkendt. Hvis du er, skal du underskrive en kontrakt med det samme, og så kan du have beløbet i løbet af 3 hverdage.

Flere Nyheder