Få hjælp til at renovere vægge og lofter hos dit malerfirma i Liseleje

18 december 2019 Astrid Pedersen
Få hjælp til at renovere vægge og lofter hos dit malerfirma i Liseleje

Din bolig er et sted, hvor du og din familie færdes og er sammen hver eneste dag. Dette kan ikke undgå at sætte sit præg på boligen – og i vidt omfang er dette præg med til at gøre boligen til et hjem. Men der er grænser for, hvor meget ”patina” det er fedt at have inden døre.

Når først vægge og lofter begynder at fremstå nussede og snuskede på grund af skidt og støv, som har sat sig i malingen, eller når tapetet begynder at rulle sig selv ned fra væggen, er det på tide at give stuer og værelser en ordentlig overhaling. Der er en hårfin grænse mellem hjemlig hygge og decideret forfald, men denne er altså for længst overskredet, når du kan fjerne et billede eller en reol fra væggen og se en markant forskel.

Maling af boligen – et job for de professionelle

Måske tænker du, at du og familien bare kan rive en weekend ud af kalenderen og så få den smule malerarbejde overstået. Men her skal du regne med, at malerarbejde sagtens kan gå hen og blive en del mere omfattende end først antaget.

Du kan for eksempel roligt sætte en dag af til at købe alle de nødvendige redskaber og de materialer, so skal bruges i forbindelse med malerarbejdet. Foruden maling skal du nemlig ud og have fat i pensler, bakker, ruller, sandpapir, spartelmasse, primer, grunder, og malertape. Dernæst kan du faktisk risikere at skulle bruge lige så lang tid på den opgave, der ligger i at dække alle paneler, dørkarme, vinduesrammer og stik kontakter af med malertape, og gulve og møbler med pap og plast. Og får den egentlige påføring af maling kan påbegyndes, skal gammelt tapet fjernes og væggene slibes grundigt med sandpapir.

Bestil i stedet et gratis og uforpligtende tilbud på malerarbejde hos dit malerfirma i Liseleje via Malerkanonen.dk

Flere Nyheder