Få muret og malet dit hus

21 oktober 2021 Lotte Hindsberg

advertorial

Har du som mange andre et murstenshus, er det nødvendigt på et eller andet tidspunkt at få husets vægge restaureret og muret op igen, samt få huset malet, hvis det forsat skal se flot og velholdt ud. Du kan enten vælge at først at få en murer ud og murer husets vægge op og så efterfølgende finde en maler. Du kan også vælge at lægge opgaven ud som en entreprice og finde en der finder både maler og murer.

Mange håndværkere har enten flere forskellige typer af håndværkere ansat eller også har de lavet aftaler med andre firmaer, så de kan byde ind på opgaver, der ligger udenfor lige deres faggruppe. Du kan blandt andet søge på maler kalundborg, hvis du bor i det område og skal have dit hus malet.

Få dit hus sandblæst først

Inden du får dit hus muret op og malet er det en god ide at få det sandblæst. En sandblæsning fjerner al gammel pus, grønne alger og hvad der ellers må være af skidt og snavs og efterlader murene rene. Det giver muren en bedre mulighed for at se hvad der skal laves. Husk at murene skal have tid til at tørre, så du ikke får fugt.

At mureren får bedre betingelser betyder også at din maler får det samme, hvilke betyder at du ender med at få et hus der er langt flottere malet og som holder sig flot længere, end hvis du blot fik din murer og maler til at gå i gang oven på det eksisterende.

Vær også opmærksom på hvilken maling der bruges. Jo bedre maling jo flottere resultat. Pris og kvalitet hænger sammen, men da det ofte er arbejdslønnen der er dyr, er det penge der er givet godt ud. Især hvis det endelige resultat ender med at holde mange år.

Flere Nyheder