Få ro i sjælen med et kristent ophold på refugium

07 december 2019 Astrid Pedersen
Få ro i sjælen med et kristent ophold på refugium

Fra gammel tid har det været skik og brug for mennesker, som ønskede at bekende sig fuldt og helt til deres kristne tro, at opsøge et kloster, hvor de kunne leve afskærmet fra det verdslige og materialistiske samfund. I vore dage og sekulariserede tider er klostre og de deri dvælende munke og nonner knap så almindelige i Danmark – men det er dog stadig muligt at opsøge samfund af ligesindede, som sætter pris på fordybelsen og på det kristne fællesskab. Nu om stunder foregår dette i refugier, hvortil kristne i alle aldre og fra alle samfundslag valfarter for at hengive sig til bibel studier og refleksion.

Find ro og balance i din tro med et kristent ophold på refugium

Hvis du er kristen troende, og søger roen, fordybelsen og samtalen med ligesindede, kan du med fordel booke et ophold på et refugium. Ønsker du tillige naturskønne og ganske uforstyrrede omgivelser, kan du for eksempel vælge Mikkelsbakke Refugium.

Mikkelsbakke Refugium er et refugium af nyere dato, som med sin beliggenhed på den smukke ø Mors i Limfjorden tilbyder de perfekte rammer for kristen meditation og stilhed. Uanset om du søger ensomheden, gennem hvilken du kommer tættere på din tro, eller om du ønsker at drøfte eksistentielle eller åndelige problematikker med andre kristne., kan Mikkelsbakke Refugium imødekomme dine behov.

Hos Mikkelsbakke Refugium er respekten for den enkelte i højsædet. Der tilbydes diverse fælles aktiviteter af kreativ, kunstnerisk og musisk art, men der er intet pres på gæsterne for at deltage i disse. Hos Mikkelsbakke Refugium fordres udelukkende respekt for – og accept af – andres livsfilosofi. Mikkelsbakke Refugium arbejder efter økumeniske principper, hvilket vil sige, at alle kristne er velkomne – dette uanset om du tilhører den traditionelle luthersk protestantiske tro, eller om du er katolik, episkopal, baptist eller måske endda presbyterianer.

Læs mere på mikkelsbakke.dk

Flere Nyheder