Find den bedste gas til industri og hotel på gasflaske

28 januar 2021 Astrid Pedersen

Naturgas anvendes i mange sammenhænge af såvel privatpersoner som af erhvervsdrivende. Når du tænder den gasdrevne terrassevarmer, er det naturgas der anvendes, lige som der er naturgas i dit gaskomfur. Samtidig er der mange der bruger naturgas til opvarmning. Og i mange tilfælde er der tale om den utroligt rene gas type LPG.

Hvad er LPG og hvorfor skal jeg bruge det?

LPG er den mest anvendte form for gas i til forbrænding i forbindelse med opvarmning, madlavning og industrielle processer. Dette skyldes at LPG for det første har en høj brændværdi, for det andet er nemt at styre, og for det tredje har en minimal udledning af potentielt skadelige biprodukter så som slagge, sod, aske eller farlige partikler.

Du får således en meget ren, præcis og energi effektiv forbrænding med LPG. Og derfor er LPG både blandt de billigste og de mest effektive gas typer du kan få.

Hvor finder jeg de bedste gasflasker til erhverv?

Er du således på udkig efter LPG eller BioLPG gasflasker til erhvervs brug kan du med fordel tjekke Primagaz. Primagaz er erhvervslivets foretrukne leverandør af flaskegas i høj og miljø venlig kvalitet. Primagaz er leveringsdygtig i LPG som flaskegas og tankgas til såvel private som til erhvervs virksomheder over hele Danmark og er kendt for at holde utroligt høje standarder på dette område.

Primagaz er en del af det verdens omspændende samarbejde SHV Energy som er markedledende inden for LPG på gasflasker og tanke i mere end 28 lande. Dette er din garanti for et sikkert og klima venligt produkt. Når du køber BioLPG gennem Primagaz støtter du tilmed den mest CO2 neutrale fremstilling af naturgas, nemlig ved hjælp af biogas anlæg. Og så er Primagaz blandt top leverandørerne af gasflasker i alle størrelser.

Du kan finde de gasflasker du skal bruge på primagaz.dk

Flere Nyheder