Find det bedste smørrebrød i Ringsted

15 februar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Knurrer maven efter et lækkert, men let, mellemmåltid? Så er det traditionelle danske smørrebrød helt sikkert noget for dig. De fleste danskere er vilde med smørrebrød, som derfor har fået en velfortjent renaissance i løbet af de seneste år. Og med smørrebrød i god kvaltiet er du godt hjulpet hvis sulten skal stilles.

Hvor finder jeg det bedste smørrebrød Ringsted?

Befinder du dig på Midtsjælland, for eksempel i Ringsted, Sorø eller på de kanter, og har du en usvigelig trang til et godt stykke smørrebrød? Så kan du med fordel tjekke Købmandens Køkken.

Købmandens Køkken er nemlig leveringsdygtig i smørrebrød som kan stille selv den groveste lækkersult. Faktisk har Købmandens Køkken ry for at levere det bedste smørrebrød i Ringsted og omegn. Og der er rigeligt at vælge imellem.

smørrebrød

Hvilken slags smørrebrød kan jeg få hos Købmandens Køkken?

Når du bestiller smørrebrød hos Købmandens Køkken kan du vælge imellem et bredt udvalg af varianter. Uanset om du er til kød, fisk eller grønt finder du det smørrebrød du foretrækker på Købmandens Køkkens spiseseddel. Her kan du finde alle de kendte klassikere, for eksempel dyrlægens natmad med sky og løg, æg med rejer, mayonnaise og kaviar, roastbeef med remoulade og ristede løg og flæskesteg med rødkål og agurkesalat.

Du kan også bestille en af de lækre stykker højt belagt smørrebrød så som rejemad med asparges på franskbrød, røget laks med røræg, rejer og asparges på franskbrød, tatar med pynt og æggeblomme. eller du kan gå efter en af de større lune retter som eksempelvis pariserbøf på ristet brød med pynt og æggeblomme, mørbradbøf med bløde løg, champignon og surt eller hakkebøf med spejlæg. Og endelig kan du selvfølgelig bestille det traditionelle stjerneskud med to stegte fisk, dressing, asparges, rejer og laks – bedre kendt som kongen af smørrebrød.

Du kan se den fulde spiseseddel på købmandenskøkken.dk

Flere Nyheder