Find Nissan eller Maxus biler hos PMA Biler

27 december 2020 Astrid Pedersen

Er du på jagt efter en ny – eller måske en brugt – bil, og er du bosiddende på Køge egnen? Så kan du med fordel slå et smut forbi Poul Michaelsen Automobiler.

Hvorfor købe bil hos Poul Michaelsen Automobiler?

Uanset om du er på udkig efter en splinterny bil, eller måske foretrækker en brugt model, kan du finde hvad du søger hos Poul Michaelsen Automobiler. I hvert fald hvis du er i markedet efter en bil af mærket Nissan, Maxus, Hyundai, Opel eller Skoda. Det er nemlig de biler du finder i udvalget af brugte biler til salg hos Poul Michaelsen Automobiler.

Inden for fabriksnye biler er Poul Michaelsen Automobiler autoriseret forhandler af Nissan og Maxus. Sidst nævnte er et kinesisk brand som står for miljø og klima venlige elbiler i såvel personbils som varebils kategorien. Selv om Maxus endnu ikke er så udbredt på det danske marked har bilen alligevel vundet stor popularitet blandt kunderne, idet den både er billig i drift og anskaffelse og samtidig præsenterer med et smukt design, gode køre egenskaber og en høj grad af sikkerhed på vejene.

Når du køber din nye eller brugte Nissan hos Poul Michaelsen Automobiler er du ydermere sikret sublim service i fremtiden. Poul Michaelsen Automobiler er nemlig samtidig autoriseret Nissan værksted og kan således tilbyde service eftersyn såvel som reparation og andre former for værksted service til dig som Nissan ejer.

Fordelen ved at vælge et Nissan værksted er at du herved er garanteret at der udelukkende anvendes originale Nissan reservedele i forbindelse med reparation – og at såvel mekanikere som service teknikere er eksperter inden for Nissan biler. Og med regelmæssig service får du u´mulighed for at forlænge fabriksgarantien på din nye eller brugte Nissan.

Du kan læse mere om Poul Michaelsen Automobiler, og kontakte værkstedet eller forhandleren direkte, via hjemmesiden pmabiler.dk

Flere Nyheder