Her er grunden til, at du skal vælge en autoriseret VVS

28 maj 2021 Cecilie Mortensen

En autoriseret VVS har en beskyttet titel i Danmark. Det vil sige, at man som autoriseret VVS skal have gennemført en uddannelse samt have tildelt en autorisation af tilsynsmyndighederne, før man må udføre arbejde på vegne af en virksomhed. Det betyder dermed også, at du generelt kan forvente et højt fagligt niveau, når du kontakter en VVS.

En VVS kan hjælpe med flere forskellige opgaver. Du kan både kontakte en VVS, når der oplever at der er et afløb der er tilstoppet, når toilettet ikke skyller ud, eller hvis du har et vandrør der skal udskiftes. 

En VVS kan også hjælpe dig med at installere hårde hvidevarer eller et nyt armatur i dit badeværelse. Der er derfor god hjælp at hente, når du kontakter en autoriseret VVS.

Sådan vælger du den rette VVS til en opgave

Uanset hvilken opgave du skal have hjælp til at have løst, er det vigtigste at finde den rette fagmand til opgaven. Da der er stor efterspørgsel på VVS-arbejde, er der også stor forskel på priserne for at få løst en opgave. Typisk er den store forskel i timeprisen eller, hvor lang tid den aktuelle VVS’er skal bruge på at få løst opgaven.

Du bør derfor indhente flere tilbud på den samme opgave, så du har det bedste grundlag for at sammenligne de forskellige tilbud. Her er det oftest en individuel vurdering, hvad det vil kræve af tid. Det kan være en fordel at indhente et tilbud fra de fagfolk som har de bedste kundeanmeldelser på hjemmesiden eller Trustpilot.

Hvilken VVS på Amager er den bedste til prisen?

Hvis du er på jagt efter en pålidelig og prisbillig VVS’er på Amager eller omegn, kan vi hjælpe dig godt på vej. Her har vi undersøgt markedet for en autoriseret VVS med den højeste kundetilfreds. Vi kan derfor varmt anbefale dig at kontakte https://caavvs.dk/.

Flere Nyheder