Det er selvfølgelig ikke den eksisterende E cigaret væske, du har derhjemme, som du skal opdatere på samme måde, som når man laver en software-opdatering til ens computer.
Sådan fungerer det ikke.

Vi mener praktisk talt her, at hvis du nu er den type, der ikke damper så ofte, så er det først og fremmest vigtigt, at du ikke damper på noget e-væske, der er blevet for gammelt, så det skal du altid tjekke op på.
Det vil bare være usundt at gøre.

Endvidere har du faktisk, hvis der går lang tid mellem, at du damper, risikere, at du damper med noget e-væske, der slet ikke er så effektivt til at lave en gode damp og bliver udnyttet fuldt ud.

Markedet med e-væsker ændrer jo også karakter, så den væske, der for det første var populær med sin smag i går, kan være helt passé i morgen – og så bliver der desuden hele tiden suppleret med nye smage, som du nok ikke vil gå glip af, for tænk nu, hvis du missede muligheden for at dampe på en ny smag, der kunne blive din yndlings.

Du tror måske allerede, du har fundet den bedste smag, men siden der hele tiden kommer nye til, så kan det sagtens tænkes, at en smag, du kender fra et helt andet produkt, nu er blevet muligt at få som e-væske.

Men desuden er det, som vi har været inde på, også ærgerligt at have noget e-væske stående, som der ikke bliver udnyttet til fulde til en god dampeoplevelse, fordi man har skabt noget mere effektivt med samme smag, der kan sørge for, at mindst muligt e-væske går til spilde, og det skaber en bredere og tykkere dampstråle, som du bare ikke vil gå glip af.

Du kan indvende, at siden du ikke damper så meget, så er det ikke værd at skifte ud, før det bliver for gammelt, men tænk langsigtet på alle de penge, du kunne spare, hvis du brugte noget mere effektiv e-væske – og kunne opleve en helt ny smag samtidig!