Hvad er vigtigt, når du starter ved en psykolog?

25 oktober 2021 Cecilie Mortensen

advertorial

Årsagerne kan være mange til, at du måske er i gang med at finde en psykolog. Det kan være, at du på det seneste har oplevet ekstra meget tankemylder, måske kan du mærke, hvordan du har været ekstra nedtrykt, eller måske er dit overskud ikke, hvad det har været. I alle disse tilfælde kan det være godt givet ud, at du får hjælp ved en psykolog. 

Hvis det er nyt for dig at søge professionel hjælp til udfordringer, du døjer med, så lad os fremhæve flere ting der er vigtige, når du skal starte ved psykolog. 

Disse ting er vigtige når du starter ved psykolog 

Vælg en psykolog der kan håndtere din udfordring 

Alt efter hvilken psykolog du rækker ud til, så vil du opleve, at psykologer naturligvis har udfordringer, de har mere viden om end andre. Samtidig vil du også opleve, at der er områder, de har haft ekstra mange terapisessioner med. Derfor er det også et plus for dig, hvis du havner ved en psykolog, der er rustet til lige præcis din udfordring. Det kan nemlig betyde, at psykologen har ekstra god mulighed for at hjælpe dig videre. 

Find en psykolog du er komfortabel ved

En anden ting der er vigtig, når du starter ved psykolog er, at du er komfortabel ved vedkommende. Et terapiforløb har nemlig det største potentiale, hvis du er tryg ved at åbne op omkring dit liv. Det kan være svært at vurdere en psykolog, før du begynder i terapi, men hvis du ikke tænker, at I er et godt match når du er startet, så tøv endelig ikke med at finde en ny. 

Får du et forløb der er tilpasset dig? 

Alle mennesker er forskellige, og derfor bør terapien og tilpasses til lige præcis dig. Det vil derfor også være et must ved psykologen, du begynder ved: http://www.psykologpraksis-odense.dk/Velkommen.html 

 

Flere Nyheder