Hvad koster det at bruge en blikkenslager?

08 februar 2022 Cecilie Mortensen

advertorial

Har du brug for assistance fra en blikkenslager, og er du nysgerrig på, hvad hjælpen vil koste? Så er der gode råd at finde i denne artikel. Prøv engang at læse med. 

Hvad skal du betale for en blikkenslager? 

Du betaler ofte blikkenslageren en timepris

Til en start skal du regne med, at du skal betale en timepris, når du skal bruge en blikkenslager. Her kan niveauet variere meget fra firma til firma og nogle priser løber op i 600 kr./timen. 

Prisen kan afhænge af opgavens omfang

Prisen for en blikkenslager vil også være påvirket af, hvor stor en opgave du skal have hjælp til. For tiden der skal afsættes til opgaven, og de ting der eventuelt skal købes ind, vil være udgifter som blikkenslageren har. 

blikkenslager

Hvordan finder du bedst netop din pris? 

Hvis du vil have så retvisende en pris for din opgave, så giv gerne forskellige blikkenslagere et kald. Her har du mulighed for at præsentere din opgave for dem, de kan vurdere hvad opgaven kræver og herefter komme med et prisoverslag til dig: https://www.johnvvs.dk/ 

Når du indhenter tilbud, har du samtidig mulighed for at sammenligne priser firmaer imellem. Så har du en fornemmelse af, hvor dine penge rækker længst – og hvor du vurderer, du får mest for pengene. 

Hvilken blikkenslager skal du vælge? 

Hvis du allerede vil finde en blikkenslager nu, du kan bruge, så søg endelig lokalt. Det er en tilgang, der gør det overskueligt og let at se de muligheder du har. 

Du kan samtidig kigge mere på, om blikkenslageren har konkret erfaring med den opgave, du skal have løst. For det kan betyde noget for, hvor god hjælp du får, og hvor godt et arbejde der bliver leveret. Brug derfor gerne lidt tid på at læse om de forskellige firmaer, og hvor deres spidskompetencer ligger. 

Flere Nyheder