Hvilke Microsoft Project kurser kan jeg tage?

02 marts 2021 Astrid Pedersen

Hvis du overvejer at tilmelde dig et Microsoft Project kursus hos 4D, bør du først og fremmest overveje dit behov. Det er vigtigt at du vælger et kursus som matcher dine kvalifikationer så du ikke spilder hverken dine penge eller din tid.

Er du helt grøn inden for anvendelse af Microsoft Project kan du med fordel tilmelde dig kurset Project Grundlæggende. På Project Grundlæggende kurset får du en grundig introduktion til Microsoft Project og lærer om applikationens mange anvendelses muligheder.

Når du har gennemført kurset Project Grundlæggende vil du være i stand til at oprette et projekt med opgaver og afhængigheder samt at styre diverse opgaver indeholdt i projektet med hensyn til betingelser og deadlines. Du vil have en forståelse for hvordan du nemt og hurtigt får et overblik over de tilgængelige ressourcer og hvorledes du foretager allokering af disse.

Du vil kunne tilpasse formatering og udskrifter samt registrere projektets fremdrift og lave bench marking i forhold til de oprindelige planer. Og så vil du lære mere om hvordan Microsoft Project integrerer med andre Microsoft produkter og applikationer.

Styrk dine eksisterende kompetencer med et Microsoft Project kursus for viderekomne

Hvis du allerede bruger Microsoft Project i forbindelse med projektstyring og gerne vil blive bedre, kan du i stedet tilmelde dig Project Udvidet.

På dette kursus vil du lære at oprette din egne visninger af opgaver og ressourcer hvilket kan give dig et formidabelt overblik over dine projekter og deres fremdrift. Du vil kunne oprette og anvende dine egne filtre, grupper og sorteringer, og på den måde blive i stand til udelukkende at se de data du har brug for. Og du vil lære at indsætte formler med dine egne beregninger, oprette et hovedprojekt med undertidsplaner, og oprette dine egne brugerdefinerede rapporter.

Se de to Microsoft Project kurser på https://www.4d.dk/kurser/office/project.

Flere Nyheder