Kom godt i gang med det rette jagtudstyr

22 april 2021 Astrid Pedersen

Har du netop taget jagttegn? Så skal du ud og finde det rette jagtudstyr til din første jagt.

Hvad skal jeg bruge for at gå på jagt?

Når du skal på jagt er det ikke nok blot at medbringe en riffel. Du skal regne med at du skal færdes i mange forskellige former for terræn, og i al slags vejr. Derfor er det vigtigt at være i besiddelse af beklædning og grej til håndtering af dette.

Som jæger bør du anskaffe det nødvendige grej fra begyndelsen så du ikke kommer til at stå og mangle. Du kan selvfølgelig altid rådføre dig med dine jagt kammerater om hvad du skal købe – men du skal som minimum regne med at anskaffe kniv, lygte, kikkert, og så selvfølgelig en god rygsæk.

Inden for beklædning bør du udelukkende vælge tøj specielt designet til formålet. Du får brug for sved transporterende undertøj, vandafvisende overtøj, og selvfølgelig sløring som kan få dig til at falde i eet med omgivelserne. Og af ekstra grej til for eksempel jagt på dyrevildt findes diverse nyttigt gear, for eksempel lokkekald, støttestativer til riflen, indskydningsbænke og meget mere.

Du kan med stor fordel finde alt hvad du skal bruge i forbindelse med såvel bukkejagt som efterårs jagt online, for eksempel hos Jagt & Vildt.

Hvor kan jeg købe billigt jagtudstyr?

Hos Jagt & Vildt, som er en online jagt butik, finder du et bredt sortiment af spændende jagtudstyr i top kvalitet – og til aldeles rimelige priser. Jagt & Vildt har altid kunden i centrum og er selv erfarne jægere hvilket betyder at du kan forvente den bedste service fra de skarpeste kompetencer inden for dette felt når du handler i webshoppen.

Jagt & Vildt sætter en ære i udelukkende at føre kvalitets jagtudstyr fra de bedste producenter på markedet. Du kan se det store udvalg på jagtogvildt.dk.

Flere Nyheder