Lad den bedste maler i Valby give en hånd med istandsættelsen

26 februar 2021 Astrid Pedersen

Har du og familien netop købt nyt hus i Valby, og glæder I jer til at flytte ind? Så bør I sørge for at huset er indflytningsklart når den store dag kommer. Det er selvfølgelig rigtig fristende bare at komme på plads og i gang så hurtigt som overhovedet muligt, især efter måske mange måneders bolig jagt.

Men det er samtidig irriterende at skulle gå og kigge på slidte fodpaneler, misfarvede og afskallede vægge og måske gammelt tapet som man egentlig helst var foruden. Derfor kan det godt betale sig at sætte et par uger af til renovering af den nye bolig forud for indflytning.

Maleren vil have langt bedre muligheder for at komme i bund med sit arbejde hvis boligen ikke er møbleret. Og så vil I kunne se resultater som er både smukke og holdbare og som familien vil kunne glædes ved i mange år.

Hvorfor vælge en professionel maler?

Der er mange fordele ved at lade en faglært maler forestå malerarbejdet. For det første slipper du selv for det, og for det andet får du et langt flottere resultat.

Hvor finder jeg den mest kompetente maler i Valby?

Når man netop er flyttet til en ny by kan det godt være vanskeligt at bedømme hvem de bedste håndværkere i det pågældende område er – og hvem man skal vælge. Men uanset hvor i landet din nye bolig befinder sig kan du altid vælge den lokale afdeling af Malerkanonen hvis du vil være garanteret høj kvalitet i det udførte arbejde.

Malerkanonen dækker nemlig hele Danmark gennem samarbejde med kompetente fagfolk nær alle større danske byer – således også Valby. Du vil mindst kunne finde én Malerkanonen maler i nærheden af din nye bopæl. Og hos Malerkanonen er du sikret den højeste håndværksmæssige standard til nogle af landets laveste priser.

Læs mere på malerkanonen.dk.

Flere Nyheder