Marketing der gør dig synlig

27 november 2019 Søren Black
Marketing der gør dig synlig

Brug dit marketingsbudget på en SEO ekspert

Når du sidder i en virksomhed og skal beslutte, hvordan pengene skal bruges på marketing, er det en virkelig god ide at kigge efter et professionelt SEO bureau. For det handler i bund og grund om, hvordan du kommer ud over rampen og rammer din målgruppe. I gamle dage var det populært at reklamere i telefonbogen. I dag er de kroner du bruger på marketing bedst brugt på en SEO ekspert, der kan gøre din virksomhed synlig for de mange tusinde forbrugere, der hver dag sidder og handler på nettet. Kompetencerne til at skabe det bedste match mellem din virksomhed, og dem der sidder og søger på Google, finder du hos Adtimize.

Bliv fundet med onlineprodukter

Hos Adtimize får du leveret de onlineprodukter, der betyder, at du bliver fundet i Googles søgninger. Her kæmper i tusindvis af aktører hver dag om de mange kunder, der er på udkig efter en tandlæge, en vinduespudser eller noget helt tredje. Med det rigtige indhold på hjemmesider og sociale medier ryger din virksomhed nemlig op i søgningerne, når en forbruger for eksempel skriver tømrer København i søgefeltet. Det betyder, at du kan få kunder i din butik, som ikke nødvendigvis bor lige om hjørnet. Mange forbrugere i dag vil gerne køre langt for at få de rigtige produkter. Derfor handler det om, at du bliver fundet i kundernes Google søgning, og at kunderne bliver solgt via den hjemmeside, de er kommet ind på.

Målrettet indhold til din forretning

Online marketing er i dag den mest effektive måde at få kunder i din butik. Hos Adtimize bliver indhold målrettet din specifikke forretning, så det passer fuldstændig til den målgruppe, du vil ramme. Her møder du eksperter i SEO, Google ads, og e-mail marketing. Med en storstilet indsats fra Adtimize kan du ikke bare få din forretning til at ligge nr. 1 på Google, du vil også opleve at få helt nye kunder i din butik.

Læs mere på: Adtimize.dk

Flere Nyheder