Tandlæge i Århus – find hvad du søger online

08 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er det ved at være så længe siden du sidst har været til tandlæge at du har glemt såvel dato som årstal? Så er det på tide at komme af sted igen. Dine tandlæge besøg er nemlig, sammen med tandbørstning og rensning med tandtråd, dit mest effektive våben i kampen for et sundt og stærkt tandsæt.

Hvor ofte bør jeg gå til tandlæge?

Det anbefales at man mindst én gang om året sætter sig i tandlæge stolen og gaber op. På den måde giver man tandlægen mulighed for at tjekke om der skulle være forstadier til eksempelvis parodontose eller tandkødsbetændelse, eller om der er opstået syreskader på en eller flere tænders emalje.

Tandlægen har mulighed for at skride ind overfor tilløb til diverse dårligdomme og stoppe dem i opløbet. Venter du der imod med at besøge din tandlæge til tandpinen melder sig på banen eller det begynder at bløde fra dine gummer kan det være for sent at redde din tand eller dit tandkød. Så kan din tandlæge blot udøve damage control.

image

I værste fald kan du risikere at du må af med en eller flere tænder som så skal erstattes med kunstige tandkroner, tandimplantater eller måske endda en protese. Og så bliver det hurtigt meget dyrt at spare det årlige eller halv årlige tandlæge besøg væk.

Hvilken tandlægeklinik skal jeg vælge?

Det er altid smart at vælge en tandlægeklinik som har til huse tæt på dit arbejde eller på din bopæl. Så kan du nemlig spare en del transport tid, og dermed ikke bruge flere timer på at besøge tandlægeklinikken.

Er du bosiddende i Århus eller nærmeste omegn hedder din lokale tandlægeklinik Tandlægerne på Stjernepladsen. Det er hos Tandlægerne på Stjernepladsen du finder nogle af Århus’ dygtigste tandlæger.

Bestil tid til en indledende konsultation hos din tandlæge i århus på hjemmesiden stjerneklinik.dk.

Flere Nyheder