Udskift dine yderdøre og spar på varmen

29 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Udover at det er lækkert at få nye yderdøre i sit hus eller sommerhus har det andre mere jordnære fordele. Nemlig at man ofte spare penge på ens varmeregning og dermed overtid får betalt sine nye døre. Årsagen til at man ofte får en mindre varmeregning er, at ens hus bliver bedre isoleret med nye døre.

Gamle døre er typisk dårligere isoleret, hvilke er årsagen til at meget varme slipper ud i stedet for at blive indendørs. Du kan se flere eksempler på yderdøre hos klarfönster. Når du har fået udskiftet dine yderdøre og dit hus er blevet bedre isoleret er det vigtigt at du husker at lufte ud flere gange om dagen, så der ikke kommer fugt og skimmelsvamp. 

Ytterdörrar

En lås eller flere låse

Når du udskifter dine døre bør du overveje, om du skal have en eller flere forskellige låse. Fordelen ved kun at have den samme lås i alle dørene er at du slipper for at have flere nøgler, som ikke alene er tunge, men også nemmere bliver væk. Ved kun at have en nøgle slipper du får de problemer. Husk at give firmaet besked om at du skal have den samme låsecylinder i samtlige døre.

Hvilken vej skal døren vende?

Du kan også overveje, om det er en god ide at vende døren om, så den går ud af, frem for ind af. Fordelen ved at lade døren gå ud af er at du får mere plads i din entre. Hvilke jo ofte ikke er særlig stor. Du skal være opmærksom på om døren, kan åbnes ud af og ikke støder ind i taget eller tagrenden.  

Er du i tvivl når du skal have udskiftet dine døre, kan du med fordel få råd og vejledning af din tømrer eller der hvor du køber dine nye døre.

Flere Nyheder